Дома Тагови Бигорски манастир

Таг: Бигорски манастир

ДРАКЧЕ ОТКРИВА: Еве зошто засадивме гинко во дворот на манастирот Бигорски

Познатата ТВ водителка, жената која е од сите обожyвана, жената со предобра дyша, Драгица Стевковска Дракче, во животот се избopи со многу лични предизвици,...

Благодарение на вербата, по посетата на Бигорскиот манастир јас се излекував

На 2 км. од селото Ростуше, дебарско, на надморска височина од 740 метри се издига манастирот Свети Јован Бигорски. Почетоците на неговата изградба, датираат многу...