Дома Тагови Баба Ванѓа

Таг: Баба Ванѓа

Пронајдена книгата на Баба Ванѓа со болести од А до Ш...

Баба Ванѓа иако слепа, гледала повеќе од сите други – детали од минатото и фрагменти од иднината. Нејзините пророштва и ден денес се исполнуваат. “Сè...

Не ја оставајте куќата без овие магични предмети, вака советуваше Баба...

-Тие носат среќа, ги чуваат парите и благостојбата во домот! Баба Ванѓа додека беше жива, честопати истакнуваше дека постојат некои предмети што го чуваат домот...

Најефикасниот лек за болни зглобови и колена што го има запишано...

Со помош на чудотворниот рецепт од Баба Ванѓа ќе можете да приготвите лековита маст со која ќе ги мачкате болните зглобови. Потребни состојки: 100 г излупени семки...