Дома Тагови антиоксиданти

Таг: антиоксиданти

Д-р Николовски: Ако сте под стрес – земајте антиоксиданти за да...

Пишува: Д-р Роберт Николовски Имунолошкиот систем и човековата имунологија се многу сложени за проучување, разбирање и докажување. Имуниот систем на човекот се состои од многу...