Дома Тагови Александар Шишонин

Таг: Александар Шишонин

Познат доктор тврди дека високиот притисок треба да се лекува со...

Московскиот доктор Александар Шишонин го говори она што ниеден доктор нема да ви го каже. Неговите остри одговори немилосрдно ги рушат сите двоумења на...