Дома Тагови акупресурни точки

Таг: акупресурни точки

Спуштете го крвниот притисок без лекови: За 5 минути ќе ви...

Понекогаш потребно е да се искомбинираат западната со медицината на Истокот за да има ефиксност лекувањето. Некогаш е помоќна западната, а некогаш источната медицина....

Доктор во пензија тврди: Ако ги притиснете овие точки на телото,...

Иако не е медицински признат третман во поголемиот дел од светот, сепак акупресурата се практикува веќе со илјадници години. Многумина со помош на овој метод...