Дома Тагови 3

Таг: 3

Диета со мед – за 3 дена 3 килограми помалку

Медот е една од најздравите и најхранливи намирници што ни ги нуди природата. Сепак, нутриционистите советуваат дека пред почетокот на оваа диета треба да набавите и да...