Совршена куќа со три спални соби и гаража за 68 000 евра (ДЕТАЛЕН ПЛАН)

Доколку наскоро планирате да градите куќа, но сè уште немате идеја како би сакале да изгледа, ова е совршен детален план за корисно искористен простор.

Во продолжение можете да го погледнете деталниот план на една прекрасна куќа со три спални соби и гаража, а чија површина изнесува само 154 метри квадратни.

Цената на оваа фантастична куќа според интернет пресметките изнесува 68 000 евра.

П Л А Н

ПРИЗЕМЈЕ

Loading...

Влез 2.79 m²
Ходник + скали 10.84 m²
Кујна 10.01 m²
Дневен престој 31.75 m²
WC 1.75 m²
Котларница + скали 7.58 m²
Гаража 24.62 m²
Вкупно: 89,34 m²

ПОТКРОВЈЕ

Ходник 4.34 m²
Соба 13.74 m²
Соба 9.64 m²
Соба 12.22 m²
Бања 6.90 m²
Таван 17.37 m²
Вкупно: 64,21 m²

ЦЕНА: Околу 68 000 евра

Loading...