Направете природен и моќен рецепт за болки во кичмата, ефикасен е и лесен.

Со него ќе заборавите на болката, а ви требаат неколку намирници:

Потребни состојки:

1 сува смоква

1 сува кајсија

5 суви сливи

Намирниците се богати со супстанци за регенерација на ткивата, а делуваат вака: