НИШТО НЕ МОЖЕ ДА ЈА ПОДМЛАДИ ЖЕНАТА КАКО ДОБРА ФРИЗУРА: Фризер направи чуда од овие жени, ЖЕНАТА БРОЈ 5 Е НАЈГОЛЕМОТО ИЗНЕНАДУВАЊЕ (ФОТО)

Некое непишано правило вели дека со возраста, фризурата треба да станува сè пократка и пократка. Фризерите се едногласни, пократката коса им изгледа многу подобро на постарите жени, а овие фотографии се доказ за тоа.

Не ви се потребни естетски корекции, доволно е да ја смените фризурата и ќе изгледате драстично помлади. Во продолжение погледнете ги 10-те најголеми трансформации:

Претходна статијаСТАВЕТЕ ГИ ПРСТИТЕ ВО ОВАА ПОЗИЦИЈА И ДРЖЕТЕ НЕКОЛКУ СЕКУНДИ: Ќе ни благодарите за ова, проверено функционира!
Следна статијаСЕКОЈА КУЌА ВО ЈУГОСЛАВИЈА ГО ИМАШЕ ОВА ЦВЕЌЕ ВО ГРАДИНАТА: Денес никој не се сеќава…Нема поотпорно од него