Ако сакате нешто необично во својата градина, еве еден необичен предлог, но со многу ефектен резултат!

Потребна ви е една дрвена кутија со околу 19 дупки. Можете да искористите стари палети.

Наполнете со еден слој земја, материјал за дренажа и започнете со садење на вашето омилено цвеќе.

Во овој случај тоа се петунии. Ставете уште еден слој земја и така продолжете до врвот.

Проследете ги фотографиите до крај, ќе бидете воодушевени.