Направете фурна и скара со сопствени раце: видео, чекор по чекор

Дали сте љубител на скара?

На ова видео е прикажано како да направите скара покрај која има и фурна.

Објаснето е чекор по чекор.

Loading...

На руската страница seloidacha.ru можете да одберете разни дизајни со детално упатство.

Целата постапка и изградба на фурната можете да ја погледнете на следното видео:

Loading...