Направете џиновски балони од сапуница за да ги израдувате своите најмили. Помешајте ги овие 2-3 состојки

Оваа жена ќе ви покаже како да направите огромни балони, а на своите деца да им приредите незаборавна забава.

Се’ што ви е потребно се детергент за миење садови, квасец, прашок за печиво и вода.

Погледнете го видеото за повеќе детали:

Loading...