Резултатите се видливи за само една седмица, доколку секојдневно ги применувате овие движења-вежби, во времетраење од 10 минути. Подуеноста и грчевите во стомакот се јавуваат од повеќе причини, а најчести причинители се стресот и неадекватната исхрана.

Но каква и да е причината, овие вежби можат да го решат тој проблем. Во рок од една седмица ќе забележите драстична разлика во изгледот, но ќе се чувствувате многу подобро и полесно.

Вежбите се комбинација од кардио проглам, но вклучени се и вежби за обликување. Целта е да се активираат стомачните и грбните мускули, а притоа да се ослободат цревата од целата насобрана содржина.

Стомачните мускули ќе започнат полека да се обликуваат, но воедно ќе го активираат и метаболизмот, што ќе доведе до топење на салото и ублажување на грчевите.

Ако ве мачат стомачни проблеми, не губете време и веднаш започнете да ги правите овие вежби. Ќе ви бидат потребни околу 10-тина минути.

Еве како изгледа тренингот: