Овој млад човек ги убедил своите родители да им стави превез преку очите, затоа што сакал со нешто да ги изненади. Тие заплакале кога погледнале во „изненадувањето“.

Голем број луѓе се наоѓаат во ситуации кога треба да работат две или повеќе работни места за да можат да ги платат сите сметки и да им обезбедат сè што им е потребно на своите деца, првенствено школување и основни работи во животот.

Во случајот на овој млад човек, неговите родители морале да работат на две работни места за да обезбедат доволно пари за да ги покријат сите трошоци. Практично, тие работеле по цел ден, честопати трчајќи од едното работно место за да стигнат навреме на другото.

Затоа нивниот син кога пораснал решил пријатно да ги изненади и да им се заблагодари за сè што направиле за него да му обезбедат убав живот.

ЛеХуан Џејмс е Јутјубер кој решил да ги изненади своите родители на многу убав и посебен начин. Тој верува дека тоа е најдоброто нешто што може да го направи за нив, со оглед на тоа колку се жртвувале за семејството.

Им ги врзал очите и ги донел до куќата што им ја купил како подарок, за да им се заблагодари за сè што направиле за него. Погледнете ја нивната реакција во видеото ОВДЕ.