Мини питички од месо – прсти да излижете, навистина се многу вкусни.

Потребни состојки:

500 г мелено месо

1 мала лажичка сол (7,5г)

Црн пипер

500 г кори за пита

350 мл минерална, газирана вода

130 мл масло

Постапката за приготвување погледнете ја во видео рецептот: