Мене ми помогна а се надевам и на сите вам кои имате потреба. За 2 месеци се намалив во обем баш таму каде што требаше и сега имам 10 кг помалку.

Појадок:

1 чаша топла вода за добро утро

1 чаша млеко

1 лажичка какао

1 лажичка мед

1 лажичка цимет

1 цитрон

Ручек:

Јадете се’ или она што си јадете вообичаено целото семејство, само гледајте да биде нешто поздраво. Инаку, како сакате, нема ограничување. Ова е најдобриот дел од диетата, само внимавајте да не се прејадувате.

Вечера:

1 шолја јогурт

1 лажичка мед

1 лажичка какао

1 лажичка цимет

ПРИМЕНА:

Значи вака: станувате од спиење и веднаш пиете една чаша млака вода. Кога ќе огладнете јадете еден цитрон.

Кога повторно ќе огладнете го пиете изматеното млеко со мед, цимет и какао. Оние што не пијат кравјо млеко нека земат бадемово или оризово.

Млекото може да го пиете ладно или топло.

Потоа доаѓа најдобриот дел – ручекот.

Си ручате нормално она што сте го приготвиле за тој ден. Подобро е да изедете две чинии некое јадење а не да јадете леб. Е сега, доколку ви се пријаде благо… тоа ќе ви биде ручекот: бирате – или ќе јадете колачи или ќе ручате нормално. Подобро е да се одлучите за некое поздраво јадење.

И на крај за вечера пиете изматен јогурт.

Малку упорност и верувајте ќе ви се исплати.