Дами, ќе уживате во оваа статија! Зошто – затоа што овој едноставен трик, ќе направи вашата коса да расте како “луда” и сите ќе бидат љубоморни на нејзиниот сјај и волумен!

Секоја жена посакува да има совршена коса, но во реалноста тоа не е така. Кај најголем дел од жените, оштетувањата на косата доаѓаат од боењето, “пеглањето” на косата, сушење, разните спрејови за коса кои содржат хемикалии и ја оштетуваат косата…

Значи, ако забележите дека вашата коса го изгубила својот сјај и волумен, тогаш ние ви го препорачуваме овој домашен лек. Дефинитивно треба да се обидете со овој домашен лек – бидејќи е природен, а воедно и ќе го забави опаѓањето на косата.

Овој лек треба да го користите еден месец, период по кој вашата коса ќе стане здрава и густа и ќе се подобри нејзиниот квалитет.

Рецептот е едноставен и лесен за подготовка, следете ги само инструкциите:

Дами, ќе уживате во оваа статија! Зошто – затоа што овој едноставен трик, ќе направи вашата коса да расте како “луда” и сите ќе бидат љубоморни на нејзиниот сјај и волумен!

Секоја жена посакува да има совршена коса, но во реалноста тоа не е така. Кај најголем дел од жените, оштетувањата на косата доаѓаат од боењето, “пеглањето” на косата, сушење, разните спрејови за коса кои содржат хемикалии и ја оштетуваат косата…

Значи, ако забележите дека вашата коса го изгубила својот сјај и волумен, тогаш ние ви го препорачуваме овој домашен лек. Дефинитивно треба да се обидете со овој домашен лек – бидејќи е природен, а воедно и ќе го забави опаѓањето на косата.

Овој лек треба да го користите еден месец, период по кој вашата коса ќе стане здрава и густа и ќе се подобри нејзиниот квалитет.

Рецептот е едноставен и лесен за подготовка, следете ги само инструкциите.

Потребни состојки:

2 лажици рицинусово масло

1 жолчка од јајце

1 лажица мед

Подготовка:

Помешајте ги сите состојки

Употреба:

Масирајте ја косата со состојките, потоа ставете најлон и оставете од 2 до 4 часа.

Потоа измијте ја косата со шампон.

Постапката повторувајте ја еднаш до два пати во текот на 2 месеци.