КУЌА ОД СОНИШТАТА: Евтина куќичка за тричлено семејство (детален план)

Во продолжение ви пренесуваме детален план од една преубава семејна куќичка за тричлено семејство, со површина од само 73 метри квадратни.

Доколку некогаш во иднина одлучите да си изградите своја сопствена куќа, еве ви интересна идеја.

ПЛАН

Loading...

Влез 3.8 m²

Ходник 4.5 m²

Соба 9.9 m²

Соба 11.4 m²

Бања 4.8 m²

Дневен прстој 27.3 m²

Кујна 11.3 m²

Помошна просторија 3.9 m²

Вкупно: 73.0 m²

ЦЕНА:

Околу 30 илјади евра

 

Напомена: текстот е информативен

Loading...