Во продолжение ви откриваме популарни вирални куќи со детален план: ова е одлична куќа со преубава тераса, идеална за помало семејство, чија површина изнесува 62,32 метри квадратни.

Ако некогаш во иднина посакате да имате свој рај, своја сопствена куќа, веруваме дека оваа убавица ќе ја земете во предвид.

ПЛАН

Влез: 2.21 m²

Ходник: 5.75 m²

Кујна 6.65 m²

Дневен престој + трпезарија 21,82 m²

Соба 12,89 m²

Бања 7.46 m²

Просторија за котел 5.54 m²

Вкупно: 62.32 m²

ЦЕНА

околу 28 000 евра