Поради преселбата Бенџамин и Хоуп биле најмени да побараат дадилка за нивниот син. Тие ја најмиле 22-годишната Алексис Кан како дадилка на нивниот седуммесечен син Фин.

Родителите од Јужна Каролина ги презеле сите правилни чекори, а Кан им изгледала како совршен избор.

Меѓутоа, тие забележале дека нивното куче Килијан почнало да станува исклучително заштитнички настроено кон Фин, особено кога Кан ќе дошла во нивната куќа.

Згора на тоа, Килијан станувал сè поагресивен кон дадилката. Еден ден, Бенџамин и Хоуп решиле да ги следат своите инстинкти.

Хоуп го оставила својот телефон под каучот и снимила што се случува додека таа и нејзиниот сопруг биле на работа.

Откако го слушнале снименото, биле преплашени. Слушнале удари, шамари, плач и метеж.

Кан го злоставувала детето, а однесувањето на кучето ги довело до вистината. Којзнае колку долго ќе траела злоупотребата без заштитата на миленичето.

Кан е осудена на три години затвор и е запишана во регистарот на злоставувачи на деца. Целата сторија можете да ја погледнете ОВДЕ.