Нашата земја ја зафати уште еден топлотен бран, за кој велат дека е само еден по низата што ни претстои. Што се однесува до ладењето, секој си прави што знае и како, но сепак, далечинското од климата е она што најмногу се бара деновиве.

Доколку не сте во можност да купите клима уред, или оној што го имате не може да постигне за просторијата која ја користите, тогаш има начин како да направите едноставен клима уред, само, во домашни услови.

Гарантираме дека досега не сте виделе ваквов клима уред!

NMD.mk

Имено, во овој видео клип погледнете како лесно можете да направите клима уред за многу малку пари!

Сè што ви потребно е една мала термо кутија која обично ја носите кога излегувате на пикник или на плажа за да ви ги разладува пијалаците и да ви ги ја оджува храната свежа.

Но, ако немате ваква термо кутија, тогаш можете да користите и некоја обична, пластична, но во таква мразот многу побрзо ќе се истопи. Покрај кутијата ќе ви биде потрене и еден мал вентилатор и цевка! Како се прави погледнете во видеото ОВДЕ.