Како да направите печка на дрва 2 во 1 од црвена цигла и цемент, едноставно е и убаво…Погледнете во видеото како на едноставен начин да изградите печка на дрва. Многумина се воодушевија, а ќе издвоиме само неколку од коментарите:

„Случајно налетав на овој пост и гледајќи како се работи, се вљубив во работата! Каков каприц и совршенство! Секоја чест! Веќе сакам едно од овие во мојата куќа!“

„Јас живеам во село и имам шпорет, но ниеден мајстор досега не употребил цемент за да изгради шпорет…“

„Многу ми се допаѓа! Колку сакам и јас да изѕидам ваква печка кога ќе имам мој дом! Направено толку убаво!!! И видеото е толку добро направено, задоволство е да се гледа, музиката е добро избрана! Ќе му ја пуштам на маж ми на вечера, можеби куќата ќе се појави побрзо…“

„Многу убаво. Работа од прва класа. Секоја чест!“

„Вистински мајстор на својот занает. Направи чудотворна печка лесно и природно. Ми се допаѓа… Сè најдобро за тебе мајсторе.“

„Да, убаво е, ама за надворешна употреба…како би функционирало за внатре ако нема оџак?“

„Ви благодариме за вашите вешти раце, беше задоволство да се погледне вашата работа!“

За сите заинтересирани кои ссакаат да го погледнат видеото, истото можете да го погледнете ОВДЕ или подолу: