Како да излупите пиперки без да си ги извалкате рацете (ВИДЕО)

За отприлика еден месец, можеби малку повеќе, ќе почне да се чувствува мирисот на печени пиперки.

Ако и вие сте вредни домаќини кои секоја година подготвуваат домашен ајвар, вреди да го откриете и запаметите овој трик.

Никогаш не е предоцна за да научите како да си го олесните правењето зимница.

Бидејќи, лупењето на пиперките е една од најмачните работи.

Loading...

Затоа, оваа година откако ќе ги испечете пиперките, ставете ги во хартиени кеси. Не пластични, туку хартиени.

Loading...