НМД на сите верници од Православна вероисповед го честита еден од најголемите празници во Православието, Христовото рождестви – БОЖИК.

Ви посакуваме да имате многу здравје, мир во домот и успех. Животот да ви поминува во Покајание, Верба и Благодарност кон Бог!

Убав ден,

ХРИСТОС СЕ РОДИ!
НАВИСТИНА СЕ РОДИ!