Некои луѓе со нетрпение го очекуваа доаѓањето на овој ден. Денот со посебна енергија, 11 ноември, ни носи одлична можност да ги оствариме нашите желби и визии, да создадеме посветла иднина и да го реализираме нашиот пат до среќата.
11 ноември секоја година е еден од најважните денови со исклучителна вибpaција. Ова е одлично време да го анализирате сопствениот живот, да ги организирате мислите, да научите од она што се случило. Што треба да побарате и што да направите во толку енергично силен период за да привлечете среќа и успех – еве го одговорот!
11 ноември (11.11) Универзумот отвора портал, обезбедувајќи ни одлична космичка енергија. Ова им помага на луѓето да разберат што сакаат од сегашноста и какви напори се подготвени да направат за да изградат среќна и просперитетна иднина во секој поглед.
Од нумеролошка гледна точка, 11 е бројка со неверојатно силни креативни вибрации. Симболично, ни помага појасно да ги согледаме нашите цели и послободно да ги изразиме нашите намери. Двојниот број 11-11 поттикнува дyxoвно будење и се покажува како многу корисен за активирање повисоки состојби на свеста.
Ако некое лице често почнува да ги забележува броевите 11.11 (на пример, времето на часовникот) или само 11, тоа може да значи дека Универзумот предупредува за идни промени и дyxoвни трансформации.
Со неверојатно силна енеpгија, Универзумот сака да бидеме повнимателни со трагите на интуицијата што ни ги остава таму-ваму, додека се фокусираме на добрите работи што сакаме да ги создадеме во нашите животи и да почнеме да дејствуваме активно. Ова не мора да важи само за лични, туку и за јавни цели.
Во текот на овој ден нашите мисли се исклучително силни бидејќи значително влијаат на обликувањето на реалноста. Ако размислуваме позитивно, на 11 ноември е многу полесно соништата да се претворат во реалност.
Треба однапред да размислите што ќе побарате од Универзумот. Исто така, сега не е време за брзање бидејќи брзањето може да ве одведе на погрешен пат. Како да ги остварите вашите желби на 11 ноември додека владее енергијата на магичната серија 11-11 – направете го следново:
Чувајте го вашиот ум јасен и отворен. Обратете внимание на деталите и знаците. Правилно визуелизирајте ги целите и желбите. Фокусирајте се на позитивното и хармонијата. Многу е важно да останете крајно искрени кон себе, внимателно да размислувате за своите постапки и да постапувате чесно и сестрано.
На овој датум не треба да се занемарат соништата, бидејќи во нив можат да се кријат важни пораки на потсвеста и интуицијата. Исто така, порталот, кој се отвора на 11 ноември, нè потсетува дека не сме сами на овој свет и дека е многу важно да се однесуваме кон другите со љубов, добрина и сочувство.