Овој трик беше претставен во шоуто на Д-р ОЗ, а доколку го примените ќе ви овозможи да ги испеглате алиштата многу полесно и побрзо.

Доколку се сеќавате, вакви навлаки се продаваа и преку нашите тв-маркетинг агенции, но за многу висока цена, а сега ви откриваме како вие самите да го постигнете истиот ефект за многу помалку пари.

Се’ што е потребно да направите е следното: подигнете ја ткаенината од вашата даска за пеглање, па обвиткајте ја со алуминиумска фолија. Фолијата сама по себе е излолатор кој не дозволува топлината да се рашири и да помине преку даската, туку се враќа назад во ткаенината, па со самото тоа и пеглањето трае трипати пократко од инаку.

Погледнете го видеото: