Ако ја видовте старицата, во овој момент вие сте опкружени со непријатели, а ако видовте лице – пред вас се големи животни промени. А ако болен човек види девојка во сликата, значи дека ќе има потешкотии во лекувањето…

За да се запознаете подобро себеси, само треба да го поминете овој тест. Вакви слики често користат психолозите за да ги откријат скриените аспекти на човековата потсвест.

Важно е да се фиксира оној одраз кој сте го забележале прв. Најверојатно, за некоја секунда, ќе ги воочите и останатите облици. За тоа ви е потребно само да ја погледнете сликата и она што прво ќе го забележите на неа – е резултатот на овој тест.

Објаснувањето прочитајте го подолу во текстот.

СТАРИЦА

Застанете и послушајте ги советите на вашите родители. Секој во животот доаѓа во период кога советите или мислењето на своите најблиски се многу важни.

Неопходно е да бидете многу внимателни, бидејќи во овој момент во вашиот живот има лица кои не ви мислат добро и кои се обидуваат да ви забодат нож во грбот. Има лица кои ви глумат пријателство, но не ви го мислат најдоброто. Потсвеста сака да ве предупреди, затоа, во овој момент можете да се потпрете само на оние во кои имате безусловна доверба, а тоа е вашето семејство.

ЛИЦЕ

Ако лицето е првото она на кое застана вашиот поглед, тоа значи дека ве очекуваат сериозни животни промени. За да бидат позитивни овие промени, мора да се ослободите од минатото кое ве кочи и ве задржува да напредувате.

Верувајте си себеси, на своите сили и престанете да се плашите од сè што е ново. Единствено новиот курс ќе биде исправен и тој ќе ве одведе до нов и посреќен живот!

РЕКА

Често зависите од мислењата на другите и мора постојано со тоа да се борите. Вашиот живот е река, а вие го следите нејзиниот тек. “Колку полесно, толку подобро” – мислите вие. Дури, немате ни желба нешто да промените во својот живот.

Дали се плашите од разочарување? Обидете се целосно да го промените својот живот и да имате повеќе доверба во себеси. Верувајте му на сопствениот инстинкт, зошто сте надарени да ги чувствувате работите, но вие упорно ја потиснувате таа своја моќ. Обидете се да се промените и среќата ќе ви се насмевне!

ДЕВОЈКА

Ликот на млада и убава девојка во сликата претскажува радост, богатство, среќа, успех, благосостојба. На девојките ова може да биде знак дека ќе го сретнат својот сакан маж. А ако болен човек ја види девојката, тоа значи дека ќе има потешкотии во лекувањето.