Дома Тагови воспаление на средно уво

Таг: воспаление на средно уво

Д-р Гогушевски: Повеќе од 80% од децата добиваат воспаление на средно...

Воспаление на средното уво со излив /секреторниот отит/ претставува патолошка состојба на средното уво зад интактно/неоштетено ушно тапанче без симптоми и знаци на акутна...