Дома Тагови вежба за здравје

Таг: вежба за здравје

Вежба за здравје, за срцево болни и оние кои имале инфаркт...

Д-р Иван Павловиќ Неумивакин е доктор на медицински науки, научник и публицист. Голем број години поминал работејќи и истражувајќи во областа од космичката медицина,...