Дома Тагови Цвеќиња

Таг: Цвеќиња

Какво цвеќе сакаме – таква ни е душата: романтичарите сакаат ружи,...

Докажано е дека за секој човек може многу да се каже според работите кои ги сака или не – па така и за неговото...

Направете добро дело за вашата иднина и оставете лажица со шеќер...

Можеби ќе ви звучи необично овој предлог, но имајќи во предвид дека се најавуваат тропски горештини, најмалку што можете да направите за животната околина...

Ако сакате вашите билки да бидат здрави и да цветаат долго...

Било кое саксиски цвеќе повремено треба да се прихранува, особено во вегетативниот период и во периодот на цветање. Да се предизвика зголемен раст и...

Мал трик: како билките да ви цветаат долго и богато

Кога ќе ги купиме цвеќињата директно од цвеќара, тие секогаш се бујни, расцветани прекрасни... Но, по некој период, цветот ќе им опадне и долго време...