Дома Тагови Томинден

Таг: Томинден

ДЕНЕС ГО СЛАВИМЕ СВЕТИ ТОМА – ДЕНЕС СЕ СЕДИ ДОМА

Денеска е 6 октомври според стар стил и се слави Св. апостол Тома. Еден од Дванаесетте големи апостоли. Со неговиот сомнеж во воскресението на...