Дома Тагови стипендија

Таг: стипендија

Фондацијата „Трајче Мукаетов“ додели 40 нови стипендии за учебната 2021/2022

Фондацијата „Трајче Мукаетов“ четиринаесетта година по ред доделува стипендии за студенти на Фармацевтскиот и на Медицинскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ од...