Дома Тагови стеатоза

Таг: стеатоза

За масниот црн дроб не е виновна само исхраната: Ова го...

Кога станува збор за замастен црн дроб, обично подразбираме состојба при која доаѓа до таложење на прекумерна количина триглицериди и други видови масти во...

За три дена исчистете го замастениот црн дроб со оваа природна...

Замастениот црн дроб е многу поопасен од што многумина си мислат, па откако на лекар ќе им ја соопштат оваа дијагноза, тие сметаат дека...