Дома Тагови сфинктер

Таг: сфинктер

Инконтиненција: проблем за кој жените се срамат да зборуваат

Инконтиненција е неможност за задржување на мокрачата односно неволно испуштање на урината од мочниот меур. Тоа е чест проблем, а во Америка дури повеќе...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"