Дома Тагови руј

Таг: руј

РУЈЕВИНА – СПАС ЗА БУБРЕЗИ: Најдобриот лек кој брзо ги решава...

Рујевината процвета кај нас. Се користи за бубрежни болести и инфекции, за камен... Изобилува со танини, па затоа се користи и во случај на...

Се спасил од дијализа со помош на чај кој го приготвувал...

Руј или Обична Смрадлика /Cotinus coggygria Scop./ е едно од најпознатите лековити растенија на Балканот. Сигурно не постои човек кој не се уверил во...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"