Дома Тагови ревматизам

Таг: ревматизам

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА БЕЗ БОЛКИ: Секоја вечер пред спиење намачкајте се...

Ефикасен и многу делотворен лек за бoлни зглобови можете да приготвите дома. Доколку имате тегоби со зглобовите и коските или имате проблеми со ‘рскавицата,...

НЕ Е ИСТО АКО ЗГЛОБОТ ВЕ БОЛИ НАВЕЧЕР ИЛИ КОГА ЌЕ...

Симптомите на ревматизам најпрво се појавуваат како б олки во зглобовите, а оваа болест може да доведе до инва-лидитет. Ревматологот ја објасни разликата помеѓу...

Со есента се јавуваат болки во зглобови: измасирајте ги со ова...

Болестите на зглобовите можат да бидат воспалителни, дегенеративни, ревматск, а се јавуваат и во состав на други болести како што е псоријазата. Природната медицина...