Дома Тагови рецепт за торта Јужен ветар

Таг: рецепт за торта Јужен ветар

Торта Јужен ветер – ова е старинска, права торта, со кора...

Оваа торта никогаш ја немав направено, не сум ни слушнала нешто често да се спомнува, но штом ја здогледав, ме асоцираше на филм и...