Дома Тагови пробиотик

Таг: пробиотик

Пробиотици и витамин Д3 – одлична комбинација за градење на имунитет...

Дали сте знаеле дека 70 до 80% од нашиот имунитет e локализиран во цревата? Слузницата на тенкото црево е полна со лимфни јазли. Овие лимфни...

Пробиотски додатоци за намалување на стомачните тегоби при Хеликобактер Пилори

Новини во третман на Helicobacter pylori инфекцијата- пробиотски додатоци за унапредување на ерадикацијата и намалување на стомачните тегоби! Сезоната на прослави е во полн ек а со...

Без одрекување и диети ќе ги исфрлите токсините од телото со...

На сите понекогаш ни е потребно детално „чистење“ на организмот, но помислата на детоксикација обично асоцира на одрекување, гладување и промена во расположението. За...