Дома Тагови препорачани дневни дози на витамин Б3

Таг: препорачани дневни дози на витамин Б3

Телото почнува полека да се гаси кога овој витамин ќе се...

Витаминот Б3 игра важна улога во функционирањето на нашето тело. Учествува во метаболизмот, го контролира нивото на холестеролот и служи како превенција од Алцхајмерова...