Дома Тагови поткожен чир

Таг: поткожен чир

Лек кој го смирува чирот и го извлекува гнojoт, делува за...

Г нојните кожни болести вклучуваат првенствено појава на чиреви. Тие се формираат на таков начин што бактериите се формираат на едно место во кожата...

ГО ИЗВЛЕКУВА ГНОЈОТ: Чирот и апсцесот се лекуваат по неколку дена

Г ноjните чиреви најчесто се јавуваат на: лицето, рамењата, усните, ушите, образите, стомакот, зад.никот, усните, очните капаци, гени-талиите, главата, грбот, вратот, бутовите, нозете, речиси...

Од искуствата на славниот француски билкар: Фурункул е поткожен чир кој...

Фурункул може да се појави на било кој дел од телото, но најчесто се појавува на грбот, рамењата и во слабините, како и на...