Дома Тагови пеларгониум

Таг: пеларгониум

Златниот рецепт на баба Лиле за дијабетес со ореви и слаткарче:...

Современиот свет се соочува со голем број хронични болести и метаболни болести од кои стра даат сè поголем број луѓе. Истовремено се чини дека...

Пред да ги изнесете сарделите надвор, треба да го знаете ова...

Совети како сарделите да бидат бујни, здрави и да цветаат како луди. Сарделите спаѓаат во најпопуларното цвеќе на нашите простори. И тоа, не само...

Лековитата пеларгонија е прва помош кај проблеми со белите дробови (рецепт)

Родот Pelargonium (герании) вклучува претставници кои се познати по своите прекрасни цветови и препознатливиот мирис. Во медицински цели најмногу се исползува билката Pelargonium sidoides позната...