Дома Тагови пченични ‘ркулци

Таг: пченични ‘ркулци

Пченични ‘ркулци – го јакнат имунитетот и срцевиот мускул, а го...

Да ‘ртите можете сè – сите житарици семки, јаткасти плодови, мешунки... Постапката е иста, само се разликува должината односно времето на ‘ртење. Веројатно некои од...

Лек за јакнење на имунитетот и лекување на ОСТЕОПОРОЗА, болест која...

Фото и рецепт: Дафинка Дивљаков Ова е стар лек кој потекнува од Тибет, а донесен на нашите простори од некој трговец, пред еден век. Лекот може...