Дома Тагови паста од лук и мед

Таг: паста од лук и мед

Д-р Несторовиќ објасни: „Само на овој начин лукот делува како антибиотик,...

Што е она што е лековито во лукот? Како правилно се конcyмира? Дали лукот може да биде алтернатива за оние што од некакви причини...