Дома Тагови мобилен телефон

Таг: мобилен телефон

Одговорете на кој начин го држите телефонот во рака и дознајте...

Научниците го посветиле своето време за едно интересно истражување: дали начинот на кој луѓето го држат својот мобилен телефот – открива нешто за нивниот...

СЗО предупредува: ВАКА заштите се од радијацијата на мобилните телефони

Веќе со години експертите предупредуваат да се заштитите од штетното зрачење на мобилните телефони. Кога и Светската здравствена организација предупреди од можната опасност од...