Дома Тагови младенци

Таг: младенци

ПОСНИ КОЛАЧИЊА СО ЈАТКИ: убав предлог за посната трпеза, излегуваат многу...

По повод празникот Младенци, овие колачиња го добиле името „младенчици“. Во секој случај името е додадено подоцна, а овие посни колачиња се прават уште...

„БОГ ШТО СОЕДИНИЛ ЧОВЕК ДА НЕ РАЗДЕЛУВА“ – (Совети за младенците)

Семејството може да ви го надомести целиот свет, но светот никогаш нема да го надомести семејството. Домот дава среќа, која не може да ја...

Брзи „младенчици“ – посни колачи без чекање да стасува тестото

Рецепт и видео презентација на Даниела Китановиќ од „Лесно е да се готви“ - рецепт за „младенчици“ кои брзо се приготвуваат без чекање тестото...

Колачиња за МЛАДЕНЦИ, ама вие можете и било кој ден да...

Фото и рецепт: Даниела Китановиќ Младенчици, рецепт за почетници „Младенци“ е 22 март ден кој го празнуваат сите кои се венчале пред тој датум и секако...

За подароците: што се прави ако се раскине веридба

Дарувањето е обичај стар колку што е старо и самото човештво: тоа е гест на внимание, милосрдие, љубов, верност, пријателство... Никогаш не се даруваат остри...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"