Дома Тагови маслинка

Таг: маслинка

Засадете си маслиново дрво во саксија и користитете ги неговите лековити...

Маслинката е многу позната медитеранска билка, со ценети плодови кои се користат на различни начини. Таа е зимзелено дрво кое може да даде од...

Чај од маслинки: силен антиоксиданс кој ќе ве оздрави и од...

Според најновите истражувања, чајот од маслинови листови има повеќе антиоксиданси отколку зелениот чај кој е на глас дека е еден од најдобрите. Иако на самата...