Дома Тагови Лушпи од лук

Таг: Лушпи од лук

ГИ НАМАЛУВА ПРИТИСОКОТ И ХОЛЕСТЕРОЛОТ, ГИ ЛЕКУВА ВЕНИТЕ: Не ги фрлајте...

Според мислењето на голем број експерти, лушпата од лукот е дури побогата со здрави состојки од самиот лук. За лукот со години се зборува...

Велигденски јајца фарбани на нов начин: со парчиња од разни лушпи

Потребни состојки: Јајца секакви, па дури и оние дамчести кои се непожелни за фарбање Лушпи од кромид, жолти, црвени, розови и малку бели од лук Прехрамбена боја...

Лушпите од лук ги лекуваат вените , артериите и сите внатрешни...

Лушпите од лукот содржат моќен антиоксиданс, кверцентин, кој го регулира крвниот притисок и спречува појава на кардиоваскуларни болести. Најмоќмото дејство на оваа состојка е нејзината...