Дома Тагови лук и лимон

Таг: лук и лимон

Исчистете ги „жилите“ (крвните садови) од штетни наслаги со моќна руска...

Оваа тинктура за прочистување на крвните садови која се прави од лимон и лук, постои и се практува во тибетанската и руската народна медицина...