Дома Тагови Крокети

Таг: Крокети

КРОКЕТИ КОИ НАЈАДУВААТ КАКО ОБРОК: Големи топчиња, без брашно, за 25...

Како дете многу често јадев крокети кои ми ги подготвуваше баба ми, па ми остана традиција и јас често да им ги правам на...

ВКУСНИ ГРИЦКИ КОИ СЛУЖАТ КАКО МЕЗЕ – може да ги правите...

Овие вкусни грицки кои се прават од обично тесто и разни зеленчуци заситуваат како да сте изеле цел оброк. Од оваа количина излегува цел...

Децата ги макаат во ајвар, а јас ги јадам со сè:...

Драги домаќини и домаќинки, како вие го искористувате пирето што ќе ви остане? Јас од него правам крокети. Убави се и вкусни, крцкави однадвор,...

Крокети: вкусни и крцкави однадвор а меки одвнатре – не го...

Фото и рецепт: Вишња Вишња Драги домаќини и домаќинки, како вие го искористувате пирето што ќе ви остане? Јас од него правам крокети. Убави се и вкусни,...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"