Дома Тагови костен

Таг: костен

Костенот лекува 13 болести! Плод кој го чува срцето и бубрезите,...

Во есента го добиваме плодот кој е многу здрав и ценет кога станува збор за хранливи материи, минерали и витамини. Како и другите јаткасти плодови...

За спортски повреди, болки во мускули, истегнати лигаменти…лек кој не можете...

Во есен кога почнуваат плодовите на дивиот костен да паѓаат, прошетајте низ парк и соберете костени. Не само што ќе подишете чист воздух, туку...

Дознајте зошто костенот е добар за вашето здравје. Бонус-рецепт за слатко!

Плодот на костенот (Castanea sativa L.) има црвенкастокафеава боја и мазна површина. Расте во внатрешноста на боцкавата кора која распукува во есен кога плодот...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"